Σάββατο 24 Απριλίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ προς τroktiko

Αγαπητό troktiko,

Με μεγάλη μου χαρά σήμερα,ανήμερα του Αγίου Γεωργίου,μεγάλη η Χάρη Του,για πρώτη φορά στην διάρκεια των 2 μηνών Γολγοθά μου ,
ευχαρίστησα τον Θεό,την Παναγία,και τον Αγιο Γεώργιο ,γιατί θεωρούσα οτι με είχαν ξεχάσει παρ΄ οτι εγω σε αντίθεση με το νόημα της 1ης σειράς του σχολίου σου,ασχολούμαι τα τελευταία 10 χρονια έντονα απο τα Θεία .
Εσυ όμως αγαπητό troktiko γνώριζες για μένα μόνο τις φήμες του "ράδιο-Σαπίλα" και οχι το οτι εχω αφιερωθεί στον Θεό και στηρίζω 50 απόρους και 3 μοναστήρια!!

Οντως προ του 2000 είχα έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα.

Είμαι Αριστούχος Πολ.Μηχανικός ΕΜΠ,με πολύ σοβαρή δουλειά στο real estate ,και την εποχή των Ελληνάδικων 1995-2000,είχα το μεγαλύτερο club της Ευρώπης,το SILO CLUB στον Πειραιά.

Απο το 1986 εχω ΛΕΥΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ,και απο το 2000 εχω ΛΕΥΚΟ ΗΘΙΚΟ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ..

Δεν λέω ,ήμουν σκληρός,stuborn ,ανυποχώρητος ,αλλά ουδέποτε αδίκησα,έκλεψα,εξαπάτησα ......και οτιδήποτε ατιμωτικό ή απαξιωτικό.

ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ

Εσυ πανέξυπνο troktiko,παριστάνωντας τον δικηγόρο του Διαβόλου με "τσιγκλάς" πονηρά ώστε να ανοίξουν οι ασκοί του Μπολέτση!!!

ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ λοιπόν!!!
Οπως γνωρίζεις εσυ αλλά και όλοι οι πάνω απο το μέσο όρο ευφυίας Ελληνες στην Ελλαδίτσα μας σήμερα και ανέκαθεν διοικούν,καταληστεύουν και διαφεντεύουν και οι περίφημοι εγκληματίες "του λευκού περιλαιμίου", οι "δήθεν....",οι υπεράνω πάσης υποψίας!!
Αναμεμειγμένοι με οπτικά ομοιάζοντες πραγματικά τίμιους πατριώτες Ελληνες με τους οποίους φροντίζουν να έχουν ισχυρούς δεσμούς για την έξωθεν καλή μαρτυρία ,εχουν αναπτυγμένη ροπή προς το ψευδος ,την απάτη και την βρωμιά,αλλά περισσότερο ανεπτυγμένη την ικανότητα να παρουσιάζουν προς τα έξω ακριβώς το αντίθετο.
Μεσα σε αυτούς λοιπόν τους "λευκούς" είναι και οι 2 που καταγγέλονται απο μένα ,με εξέχοντως βέβαια(οι 2) ανεπτυγμένο το συναίσθημα του να ηδονίζονται τόσο περισσότερο,οσο μεγαλύτερη είναι η ηθική απόσταση μεταξύ του πραγματικού τους εαυτού και του προσωπείου που εμφανίζουν προς την κοινωνία .Θεωρούν και οι 2 οτι οσο περισσότερο μεγαλώνει αυτή η διάμετρος στον κύκλο δραστηριοτήτων τους και στον κοινωνικό τους κύκλο ,τόσο περισσότερο επιτυχημένοι είναι.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ (όπως τα ζητάς troktiko)

Κατ' αρχάς τα σημερινά αναρτηθέντα είναι επανάληψη παλαιοτερων δηλώσεων μου και συνεντευξεων μου στα ΜΜΕ.

α.Των όσων εξεστόμισα κατά του Προέδρου και του εξ' ευωνύμων του του Γ Τριμελούς Κακουργημάτων Αθηνών στις 26/2/2010 ,μέσα στην αίθουσα live ,παρουσία 50 δημοσιογράφων.

β.Της συνέντευξεως μου στην "Ελευθεροτυπία" την 1-3-2010,σελ.19

γ.Της συνεντευξης μου στο ALTER ,εκπομπή "αποτυπώματα",14-3-2010
Τα σημερινά λοιπόν αναρτηθέντα ,κυκλοφορούν 2 μήνες και ο "έντιμος" Δικαστής ,και ο "πεντακάθαρος" πολιτικός που πάει για ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ να με μηνύσουν!!
Εξ' άλλου ΑΥΤΟ περιμένω !!!
Νοήμονες bloggers,αυτο δεν σας λέει τίποτα??

Το οτι ο Εορτάζων σήμερα Γεώργιος Ευσταθίου ,πρόεδρος Εφετών που μετακομίζει για Γιάννενα να συνεχίσει την "εντιμη" πορεία του Είναι ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ και ΑΛΗΤΗΣ προκύπτει απο το αποδεικτικό υλικό που είναι κατατεθειμένο στον Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κον Ρούσσο Παπαδάκη,δηλ.CD που μιλάει με τον Γιοσάκη ,στο οποίο μου ζητάει "το υπόλοιπον τυρίον" και πολλά άλλα στοιχεία .Εδω σεβόμενος το έργο του Κου Αντιεισαγγελέως δεν προχωρώ περαιτέρω.

Τώρα το περί απόπειρας δολοφονίας του Βασίλη Μιχαλολιάκου απο τον "Δήμαρχο" Πέτρο Μαντούβαλο είναι ενα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!!!!,και δεν θα σας αποκαλούσα ποτέ νοήμονες bloggers αν περιμένετε να βγάλω ΑΥΤΑ τα στοιχεία στον αέρα ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!!

Ας ασκηθεί ποινική δίωξη κατά του "ΔΗΜΑΡΧΟΥ",και εφ΄ όσον μου εξασφαλιστεί απο ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΕΓΓΥΗΤΕΣ η ασφάλεια μου (Πρόγραμμα Προστασίας Μαρτύρων),θα παω να καταθέσω ΟΣΑ γνωρίζω και τότε θα "σπάσουν" τα laptop στην Ελλάδα!!
Τώρα θα καταλάβουν οι συντοπίτες μου Πειραιώτες που τόσο αγαπώ,ποιον δολοφόνο γλυκοκυττάζουν για Δήμαρχο που τους παραμυθιάζει όλη μέρα γυρνώντας στο Τουρκολίμανο και στις Πλατείες του Πειραιά με τζινάκι (calvin klein),νεανικό bulgari στο χέρι και παριστάνει τον ερωτοχτυπημένο φοιτητή της Φλωρεντίας με την πανέμορφη δίμμετρη οδοντίατρο Σισσυ,και άλλες σιχαμένες αηδίες..............

α)Η επιλογή του να "ερωτευτεί" τώρα είναι στα πλαίσια επιοινωνιακής πολιτικής.Αθωώθηκε απο το παραδικαστικό,τέρμα το θολό παρελθόν ,γυρίζω σελίδα στην Πολιτική και στην ζωή μου ,κοιτάω το μέλλον.........ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!!!

β)Αυτή τη στιγμή χρωστάει σε τρίτους πάνω απο 3 εκ.ευρώ!!!
1)Κατ' αρχάς χρωστάει σε μένα προσωπικά Ε 300.000!!!γι ' αυτό και επεδίωξε να καταδικαστώ ,να φυλακιστώ ,να με "εκτελέσει" μέσα στην Φυλακή και να σβήσει το χρέος!!
2)Χρωστάει στην τέως γραμματέα του Ελένη Παυλόσογλου και στην μητέρα της Χρύσα Παυλόσογλου επίσης Ε 300.000.Εβαλε τις δύστυχες
να υποθηκευσουν τα σπίτια τους στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ,τους πήρε το μετρητό και άντε γειά.....ο "Δήμαρχος"!!
ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΤΕ ΤΟ: Τηλ.οικίας Παυλόσογλου 4628147
3)Χρωστάει στον Δικηγόρο Κων/νο Παύλου ,συνεργάτη του γραφείου του επίσης Ε 300.000(Κινητό Παύλου:6944522536)
Τον έβαλε και αυτόν να υποθηκεύσει το ακινητο του και του πήρε τα μετρητα
4)Χρωστάει σε κάποιον Επιχειρηματία Σαμαρά ,στον Πειραιά Ε 400.000.Κυκλοφορεί στον Πειραιά οτι ο συγκεκριμένος πήγε να τα διεκδικήσει Μεγάλη Εβδομάδα στο γραφείο του ,αλλά τον πέταξαν έξω οι μπράβοι του Μαντούβαλου.
5)Εφαγε 50.000 Ε απο τον πελάτη του ,κάτοικο Ζωνιανών Παναγιώτη Κλίνη ,που του έταξε οτι θα τον αθωώσει και ο άνθρωπος έφαγε ΙΣΟΒΙΑ,βάζοντας την φουκαριάρα την αδελφή του να υποθηκευσει το σπίτι της.
(αναρτήθηκε 27-6-2009 στο Zougla.gr)
Kαι άλλα πολλά ,πάμπολα μικρότερης οικονομικής εμβέλειας
6)Κυκλοφορούν στην αγορά ακάλυπτες επιταγές του "πεντακάθαρου" ανω του 1,5 εκ.Ε(μια απο αυτές τις περιπτώσεις χειρίζεται για πελάτη του το Δικηγορικό Γραφείο Νίκου Αγαπηνού-Κολωνάκι)
Συνεπώς ο "ΔΗΜΑΡΧΟΣ" έχει μόνο μια OPTION!!! Και μόνο αυτήν!!
Να γίνει ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ Δήμαρχος Πειραιά ,ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ώστε απ΄τα "ΔΗΜΑΡΧΙΑΤΙΚΑ"να πληρώσει τα παλιά χρέη!!
(Φανταστείτε τι θα γίνει στο ΛΙΜΑΝΙ τότε ,αν............................)
Η ζωή μου είναι γι αυτόν ΜΕΓΑ ΕΜΠΟΔΙΟ ,γι΄αυτό πρέπει να την εξαφανίσει!!
Οσον αφορά τα "αθωωτικά τέλη" που πλήρωσε στον Ευσταθίου ψάξτε στην Πάτρα (Αναγνωσταρα 3 ?) να δείτε τι χτίζει ο "Εντιμώτατος"Ευσταθίου για την κόρη του!!
Αυτά είναι το 1% των στοιχείων που διαθέτω για τον "Δήμαρχο" και το 10% για τον Δικαστή!!
Ευχαριστώ θερμά που με φιλοξένησες troktiko,δίνοντας νόημα στην ζωή μου απο και πέρα,όση (λίγη)έχει απομείνει!!!!!!!!.............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου